Ιδιοκτήτες Καταστημάτων

Επιδοτούμενα προγράμματα από το ΥΠΕΚΑ (π.χ. «Νέο Εξοικονομώ») 

Τα δομικά συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης της BIOCLIMA® και τα προϊόντα που τα απαρτίζουν διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιήσεις για να ενταχθούν σε επιδοτούμενα προγράμματα κτηριακών αναβαθμίσεων όπως είναι το «Νέο Εξοικονομώ» για ιδιωτικές κατοικίες του ΥΠΕΚΑ, «Ηλέκτρα» για δημόσια κτήρια κ.α.

Για να κατεβάσετε τα Τεχνικά Έγγραφα & Πιστοποιήσεις των προϊόντων
Περισσότερα

Τεχνικός Οδηγός Εφαρμογής Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης Τοιχοποιίας ClimaWall® της BIOCLIMA® 

Πλήρης και ανανεωμένος Οδηγός Εφαρμογής για τα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Τοιχοποιίας ClimaWall® της BIOCLIMA® όπου μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τα πληροφορίες και μεθόδους εφαρμογής των υλικών, με σχετικές καταναλώσεις και συμβουλές επιλογής υλικών.

Για να ενημερωθείτε για τον Τεχνικό Οδηγό Εφαρμογής συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης τοιχοποιίας ClimaWall®
Περισσότερα

Τεχνικός Οδηγός Εφαρμογής Συστήματος Ελαφροβαρούς Θερμο-υγρομόνωσης ClimaRoof® της BIOCLIMA®

Πλήρης και ανανεωμένος Οδηγός Εφαρμογής για τα Ελαφροβαρή Συστήματα Θερμο-υγρομόνωσης ClimaRoof® της BIOCLIMA® όπου μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τα πληροφορίες και μεθόδους εφαρμογής των υλικών, με σχετικές καταναλώσεις και συμβουλές επιλογής υλικών.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον Τεχνικό Οδηγό Εφαρμογής συστήματος ελαφροβαρούς θερμο-υγρομόνωσης ClimaRoof®
Περισσότερα

Σεμινάρια Επιμόρφωσης

 

Η BIOCLIMA®, με την εγγύηση της KRAFT Paints, στέκεται δίπλα στους συνεργάτες της επιδιώκοντας την τεχνική κατάρτισή τους από τους έμπειρους Μηχανικούς και Τεχνικούς Εφαρμογών του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης και Έργων B2B. Σε τακτά χρονικά διαστήματα διεξάγονται Τεχνικά Σεμινάρια Επιμόρφωσης μέσω διαδικτύου (Webinars) ή με προσέλευση (δια ζώσης) είτε στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας στον Ασπρόπυργο Αττικής, είτε σε συνεδριακούς χώρους σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, είτε σε χώρους Εγκαταστάσεων των Συνεργατών μας. 

Τα Σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε όλον τον Κόσμο του Κατασκευαστικού Κλάδου με ιδιαίτερη έμφαση σε:

  • Μηχανικούς/Εργοδηγούς Επιβλέποντες Εργασιών Μονώσεων 
  • Συνεργεία Εφαρμογής
  • Προσωπικό Συνεργατών Καταστημάτων

 

Μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις του Κλάδου και των τεχνικών λύσεων που προσφέρουμε. 
Περισσότερες πληροφορίες