Αρχιτέκτονες/ Μηχανικοί

Ενότητα αφιερωμένη στους Αρχιτέκτονες / Μελετητές του Οικοδομικού Κλάδου με χρήσιμες πληροφορίες των συστημάτων όπως: Περιβαλλοντικές Δηλώσεις Προϊόντων (EPD), Τεχνικό Εγχειρίδιο Μόνωσης, τεχνικά άρθρα εφαρμογής, φινιρίσματα & τεχνοτροπίες κ.α.  

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αρχιτέκτονες/ Μηχανικοί

Η ολοκληρωμένη οικογένεια δομικών συστημάτων ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA®  σχεδιάστηκε με γνώμονα την ελληνική πραγματικότητα που είναι πλούσια σε μικροκλίματα και αρχιτεκτονική παράδοση. Με δύο ολοκληρωμένα συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης για τοίχους και ταράτσες, αποτελούν κομμάτι μιας νέας ανθρωποκεντρικής και περιβαλλοντικής αρχιτεκτονικής κουλτούρας που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων και ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος, κυρίως μέσω της μείωσης των εκπομπών CO2 λόγω μειωμένης απαίτησης χρήσης μονάδων θέρμανσης / ψύξης. Πρόκειται για έξυπνα συστήματα, ικανά να ανταποκρίνονται στις κλιματικές και περιβαλλοντολογικές μεταβολές, καθώς περιορίζουν τους ρύπους, συμβάλλουν στην υγιεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό περιβάλλον (indoor environmental quality), παρέχουν στεγανότητα, αξιοποιούν τη θερμική χωρητικότητα και βελτιώνουν την ενεργειακή συμπεριφορά του κτηρίου. Αποτέλεσμα όλων αυτών, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Τα Πιστοποιημένα Δομικά Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης BIOCLIMA®, είναι το πρώτο πιστοποιημένο ελληνικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος EPD (Environmental Product Declaration).

Παράλληλα, ο Όμιλος Druckfarben παρέχει ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης BIOCLIMA® αποτελούμενο από διπλωματούχους μηχανικούς και τεχνικούς εφαρμογών, με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική πληροφόρηση σε κάθε ενδιαφερόμενο, προσφέροντας τεχνογνωσία και τις απαραίτητες τεχνικές λύσεις σε κάθε ανάγκη.

CLIMAWALL

H σειρά ClimaWall® προσφέρει τεχνικές λύσεις, πιστοποιημένους συνδυασμούς υλικών, βάσει ευρωπαϊκών κανονισμών (EAD 040083-00-0404), αξιοποιώντας και τα 4 είδη θερμομονωτικών πλακών (διογκωμένη πολυστερίνη -EPS- λευκή & γραφιτούχα, εξηλασμένη πολυστερίνη - XPS, πετροβάμβακας - MW), προσφέροντας δύο επιλογές βασικής στρώσης (ανόργανη και οργανική) και καλύπτοντας όλες τις αρχιτεκτονικές και αισθητικές ανάγκες με την ολοκληρωμένη γκάμα τελικών επιχρισμάτων ClimaTop®.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
CLIMAROOF

To ClimaRoof® της BIOCLIMA® είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελαφροβαρούς θερμο-υγρομόνωσης για δώματα (ταράτσες), προϊόν συνεργασίας δύο κορυφαίων ομίλων στο χώρο των δομικών υλικών: της KRAFT Paints και της FIBRAN. Aποτελείται από συγκεκριμένες αλληλουχίες στρώσεων δομικών προϊόντων θερμομόνωσης, συγκόλλησης και στεγάνωσης τα οποία εφαρμόζονται σε στάδια επάνω στην ταράτσα ενός κτηρίου προσφέροντας αποδεδειγμένη υγρο-θερμική θωράκιση σε συνδυασμό με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση φορτίων για την κατασκευή. Σε περιπτώσεις ταρατσών με απουσία κλίσεων μπορεί να γίνει χρήση του συστήματος ClimaRoof® Incline.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είμαστε πάντοτε δίπλα σας

Η BIOLCIMA®, ως συνεργάτης των αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών, σχεδιαστών και ειδικών του χώρου, αναπτύσσει μοναδικές και ανθεκτικές στο χρόνο λύσεις, με υψηλά αισθητικά κριτήρια. Ταυτόχρονα, οι υπεύθυνοι έργων της BIOCLIMA® βρίσκονται στο πλευρό των επαγγελματιών του κατασκευαστικού κλάδου, με ένα ολοκληρωμένο προϊοντικό πορτφόλιο, προκειμένου να παρέχουν τεχνικές λύσεις για μικρά ή μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα.  

Είμαστε πάντοτε δίπλα σας