Καριέρα

Βρες την θέση που ταιριάζει στο ταλέντο σου! Για εμάς, είναι σημαντικό να έχεις όρεξη για δουλειά και φιλοδοξία για προσωπική εξέλιξη!

Παρέχουμε στους ανθρώπους μας ένα υψηλής ποιότητας εργασιακό περιβάλλον με δυνατότητες εξέλιξης σε μια σύγχρονη βιομηχανία.

Φροντίζουμε οι άνθρωποί μας να είναι ένα βήμα μπροστά στην αγορά, γι’ αυτό εξασφαλίζουμε τη δια βίου εκπαίδευση τους από καταξιωμένα στελέχη και απόκτηση νέων δεξιοτήτων μέσα από καινούργια projects! Εδώ, θα βρεις μια θέση στα δικά σου μέτρα!

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ

Οι εργαζόμενοι και τα στελέχη μας εκπαιδεύονται ώστε να κατανοούν τη σημασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην καθημερινή τους εργασία – άλλος ένας τομέας στον οποίον παρακολουθούμε τις επιδόσεις μας.

  • Η πολιτική ισότητας ευκαιριών προστατεύει από διακρίσεις και εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες και δίκαιη μεταχείριση για όλους.
  • Οι αρχές που έχουμε ως προς την βιώσιμη ανάπτυξη βάζουν τους εργαζομένους μας στο επίκεντρο και συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το εργασιακό περιβάλλον
Στείλτε μας το βιογραφικό σας για να μπείτε στο Network μας. Με αυτόν τον τρόπο παραμένουμε σε επαφή με εξειδικευμένους ανθρώπους που πιστεύουμε ότι θα συμπληρώσουν τις ομάδες μας σε μία από τις 6 χώρες μας.
ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ