Καριέρα

Βρες την θέση που ταιριάζει στο ταλέντο σου! Για εμάς, είναι σημαντικό να έχεις όρεξη για δουλειά και φιλοδοξία για προσωπική εξέλιξη!

Παρέχουμε στους ανθρώπους μας ένα υψηλής ποιότητας εργασιακό περιβάλλον με δυνατότητες εξέλιξης σε μια σύγχρονη βιομηχανία.

Φροντίζουμε οι άνθρωποί μας να είναι ένα βήμα μπροστά στην αγορά, γι’ αυτό εξασφαλίζουμε τη δια βίου εκπαίδευση τους από καταξιωμένα στελέχη και απόκτηση νέων δεξιοτήτων μέσα από καινούργια projects! Εδώ, θα βρεις μια θέση στα δικά σου μέτρα!

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ

Οι εργαζόμενοι και τα στελέχη μας εκπαιδεύονται ώστε να κατανοούν τη σημασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην καθημερινή τους εργασία – άλλος ένας τομέας στον οποίον παρακολουθούμε τις επιδόσεις μας.

  • Η πολιτική ισότητας ευκαιριών προστατεύει από διακρίσεις και εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες και δίκαιη μεταχείριση για όλους.
  • Οι αρχές που έχουμε ως προς την βιώσιμη ανάπτυξη βάζουν τους εργαζομένους μας στο επίκεντρο και συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το εργασιακό περιβάλλον
Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο [email protected] για να μπείτε στο Network μας. Με αυτόν τον τρόπο παραμένουμε σε επαφή με εξειδικευμένους ανθρώπους που πιστεύουμε ότι θα συμπληρώσουν τις ομάδες μας σε μία από τις 6 χώρες μας.
ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Image
great place to work

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ ΩΣ GREAT PLACE TO WORK®

Ο Όμιλος Druckfarben Hellas έχει πιστοποιηθεί ως Great Place to Work®, (CERTIFIED by Great Place to Work®) μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Πρόκειται για μια διάκριση που επιβεβαιώνει ότι πυρήνας της λειτουργίας της εταιρίας μας είναι οι άνθρωποί της. Στηρίζει την φιλοσοφία ότι μια εμπεδωμένη εταιρική κουλτούρα ισότητας σε συνδυασμό με στοχευμένες πολιτικές είναι η βάση για μια σύγχρονη βιομηχανία.

Image
hr_awards_druckfarben

SILVER ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΑ HR AWARDS 2023

Η βράβευση αφορούσε την κατηγορία "Best Organizational Collaboration & Trust Initiative", αναδεικνύοντας τις ανθρωποκεντρικές και καινοτόμες HR πρακτικές του Ομίλου Druckfarben.  

Έχοντας ως διαρκή προτεραιότητα την συνεχή ανάπτυξη και ευημερία του ανθρώπινου δυναμικού, ο Όμιλός μας έχει αναπτύξει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα για τους εργαζομένους του απαρτιζόμενο από πλήθος πρωτοβουλιών και δράσεων.