Είτε βρίσκεστε στην αρχή την καριέρα σας είτε έχετε πολυετή εμπειρία, η KRAFT PAINTS – BIOCLIMA μπορεί να σας προσφέρει συναρπαστικές προκλήσεις και ευκαιρίες ανάπτυξης. O Όμιλος εταιριών Druckfarben αναζητά συνεχώς ταλαντούχους και δημιουργικούς ανθρώπους που μπορούν να διακριθούν με το ταλέντο και το πάθος τους!
Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, θα χαρούμε να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μαζί με συνοδευτική επιστολή στο hr@druckarben.gr

Γιατί να επιλέξεις την KRAFT PAINTS – BIOCLIMA

Η ανεύρεση και διοίκηση ταλέντων είναι μεγάλης σημασίας για εμάς. Στην ομάδα της KRAFT PAINTS το παν είναι η μάθηση, ανάπτυξη, καινοτομία και συμβολή σε ένα καλύτερο μέλλον για την εταιρία και την κοινωνία μας.

ΠΑΘΟΣ

Οι άνθρωποι μας είναι παθιασμένοι στο καθημερινό τους περιβάλλον εργασίας. Είναι περήφανοι πρεσβευτές των brand και προϊόντων μας και είναι πρόθυμοι να κάνουν το κάτι παραπάνω συμβάλλοντας στην επιτυχία της εταιρίας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Θα δουλέψεις σε μια εταιρία που την χαρακτηρίζει κοινωνική υπευθυνότητα. Εδώ και πολλές δεκαετίες, η KRAFT PAINTS είναι μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία η οποία νοιάζεται για τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και το περιβάλλον.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Είτε δουλεύεις για τον R&D τομέα είτε για την εξυπηρέτηση πελατών, είτε για το τομέα της πληροφορικής, κάθε νέο έργο προκύπτει μέσα από την ανταλλαγή καινοτόμων και εμπνευσμένων ιδεών.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Οι υπάλληλοι της KRAFT PAINTS είναι υποστηρικτικοί, φιλικοί και συνεργάσιμοι. Σέβονται ο ένας τον άλλον και εργάζονται ομαδικά, με έντονο το πνεύμα συνεργασίας. Στην KRAFT PAINTS θα βρεις ένα δομημένο επαγγελματικό περιβάλλον το οποίο προάγει τις αληθινές και ειλικρινείς σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων. Τα παραπάνω αποτελούν αποτέλεσμα θετικής νοοτροπίας, όπου μπορείς εύκολα να συζητήσεις ιδέες και να δικτυωθείς με όλους τους συνεργάτες ανεξαρτήτου θέσεως μέσα στην εταιρία.

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Θα έχεις μια ξεκάθαρη αίσθηση για το τι να κάνεις και ποιο είναι το ‘γιατί’ πίσω από αυτό. Οι ομάδες μας δουλεύουν σαν μία, για να επιτύχουν έναν κοινό στόχο. Θα είσαι καλά καθοδηγημένος να συμβάλλεις με τις ιδέες και τον ενθουσιασμό σου από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και θέληση να μοιραστούν την γνώση τους με τους συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε στείλτε μας email στο hr@druckfarben.gr

Η KRAFT PAINTS είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να εργαστείτε στον Όμιλο εταιριών Druckfarben!