Όψεις

Η “λύση” για θερμική άνεση και αντιρρηγματική προστασία. 

ΣΤΑΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Για την εξασφάλιση καλής πρόσφυσης στο υπόβαθρο, η επιφάνεια του τοίχου απαιτείται να είναι στεγνή, καθαρή και ελεύθερη από σκόνες, λάδια, άλατα, σκουριές, σαθρές βαφές και υπολείμματα, φουσκωμένα χρώματα κτλ.
Αφαιρέστε ψωρίαση, μύκητες και πρασινίλες με μηχανική λείανση, πλύντε με σαπουνόνερο και αφήστε το υπόβαθρο να στεγνώσει. Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα χέρι Kraft Mold Blocker και να το αφήσετε να στεγνώσει, για να εξασφαλίσετε επαρκή προστασία από ανάπτυξη μούχλας στο μέλλον.
Συνιστάται η εφαρμογή όλων των επιστρώσεων κατά τις θερμές καιρικές συνθήκες να γίνεται τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν η επιφανειακή θερμοκρασία των τοίχων είναι μικρότερη από 30°C και όχι κάτω από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία.
Σε απορροφητικές επιφάνειες εφαρμόστε μία στρώση WaterProof Coat. Αν το υπόστρωμα είναι ιδιαίτερα πορώδες συνιστάται η χρήση και μίας δεύτερης στρώσης WaterProof Coat μετά από 24 ώρες.
Αραίωση: 0%.
Απόδοση: 14 – 16m²/L.
Αν δεν εφαρμοστεί WaterProof Coat συνιστάται η εφαρμογή μίας στρώσης Plaster Primer. Μετά από 24 ώρες από την εφαρμογή του WaterProof Coat ή μετά από 6 ώρες από την εφαρμογή του Plaster Primer εφαρμόστε μία στρώση ClimaComfort Stucco με μεταλλική οδοντωτή σπάτουλα και όσο το το υλικό παραμένει νωπό εμβαπτίστε το αντιαλκαλικό πλέγμα στήριξης μέχρι να καλυφθεί πλήρως. Όταν το πρώτο χέρι στεγνώσει τελείως (6 – 12 ώρες ανάλογα με τις συνθήκες στεγνώματος), εφαρμόστε με επίπεδη μεταλλική σπάτουλα το δεύτερο χέρι και στη συνέχεια τρίψτε το υλικό με απαλές κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας μία πλαστική σπάτουλα, ώστε ναεξομαλυνθούν οι ατέλειες εφαρμογής.
Αραίωση: Έως 5% σε θερμές καιρικές συνθήκες.
Απόδοση: 1 – 1,5m²/L ανά στρώση.
Αναδεύστε το ClimaComfort Stucco καλά με μηχανικό δράπανο πριν από την εφαρμογή και σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω από 5oC και πάνω από 35oC καθώς και σε επίπεδα υγρασίας άνω του 65%. Μην εφαρμόζετε σε περίπτωση επικείμενης βροχής. Οι χρόνοι που αναφέρονται παραπάνω, μπορεί να επιμη- κυνθούν σε χαμηλές θερμοκρασίες και υψηλή υγρασία.

Συνιστάται η προστασία του υλικού έναντι βροχόπτωσης (για πρόβλεψη περίπου 5- 6 ημέρες από την εφαρμογή του υλικού) με λινάτσες που να επιτρέπουν την αναπνοή του.