Η KRAFT Paints διοργάνωσε σεμινάριο σε συνεργασία με το κατάστημα ΕΔΡΑ ΕΠΕ στα Ιωάννινα

Σεμινάρια/ Webinars 08 Ιουνίου 2022
Η KRAFT Paints διοργάνωσε σεμινάριο σε συνεργασία με το κατάστημα ΕΔΡΑ ΕΠΕ στα Ιωάννινα

Η KRAFT Paints με συνέπεια προς την υποστήριξη των επαγγελματιών του κλάδου, υλοποίησε σε συνεργασία με το κατάστημα ΕΔΡΑ ΕΠΕ στα Ιωάννινα, ένα σεμινάριο αφιερωμένο στους τοπικούς επαγγελματίες και στην επόμενη ημέρα και το μέλλον της δόμησης.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 100 επαγγελματίες του κλάδου, με εξειδίκευση στην θερμομόνωση, τους ελαιοχρωματισμούς αλλά και μηχανικοί, οι οποίο ενημερώθηκαν διεξοδικά για τα Πιστοποιημένα Δομικά Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης BIOCLIMA®, τα οποία είναι πλήρως εναρμονισμένα με όλους τους σύγχρονους Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς Κανονισμούς, σχετικά με τη θερμομόνωση και πυροπροστασία των κτηριακών κατασκευών.

Περαιτέρω οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την προϊοντική σειρά κονιαμάτων της KRAFT Paints, η οποία θα εξυπηρετήσει την υφιστάμενη προϊοντική γκάμα, ενώ έγινε ειδική εστίαση σε τεχνικές και προϊoντικές αναφορές.

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε από τους κ.Άκη Δημητριάδη, Μηχανικό Πωλήσεων και κ.Λάζαρο Αθανασιάδη, Τεχνική Υποστήριξη Χρωμάτων, οι οποίοι μέσω της τεχνογνωσίας και εξειδικευμένης γνώσης τους προσέφεραν χρήσιμες πληροφορίες και τεχνικές πληροφορίες στους συμμετέχοντες.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο συνεχίζει να εξελίσσει το εκπαιδευτικό προφίλ της εταιρείας, με στόχο της KRAFT Paints να δημιουργηθεί μια ομάδα επαγγελματιών με ειδικευμένες γνώσεις, ώστε η ανάληψη και υλοποίηση έργων να πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.