Διπλή διάκριση του Ομίλου Druckfarben στα Green Awards

Δελτία τύπου 23 Μαρτίου 2022
green_awards

Ο Όμιλος Druckfarben, κατέκτησε ένα Gold και ένα Silver βραβείο στα φετινά Green Awards, τα οποία επιβραβεύουν την αριστεία και καινοτομία προϊόντων, υπηρεσιών και διαδικασιών ανάπτυξης που προάγουν την πράσινη οικονομία και τον οικολογικό τρόπο ζωής. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαρτίου από τη Boussias Communications.

Το Master Easy Clean της KRAFT Paints, κατέκτησε το Gold βραβείο στην κατηγορία “Best Green Indoor Material”, ένα προϊόν πλήρως φιλικό προς το περιβάλλον και το πρώτο με πιστοποιήσεις Vegan και RedCert2. Το Master Easy Clean αποτελεί ένα χρώμα εξαιρετικής ποιότητας που συνεισφέρει στην υγιεινή ατμόσφαιρα του χώρου και την ποιότητα ζωής και είναι το κορυφαίο χρώμα της οικογένειας Master σε πιστοποιήσεις.

Επιπλέον, τα συστήματα BIOCLIMA έλαβαν το Silver βραβείο στην κατηγορία “Best Green Outdoor Material”. Τα Πιστοποιημένα Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης για τοίχους και ταράτσες, προσφέρουν μία συνολική κτηριακή θωράκιση, προστασία έναντι καιρικών συνθηκών και ριζική αισθητική ανακαίνιση, συμβάλλοντας παράλληλα στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Ο Λουκάς Αγγελής, R&D Manager, παρέλαβε το Gold βραβείο για το Master Easy Clean και ο Νίκος Τσιτούρας, Business Development Manager, με την Ευδοξία Καφρίτσα R&D Manager Mortars, παρέλαβαν το Silver βραβείο για τα συστήματα BIOCLIMA.

Η συγκεκριμένη διάκριση του Ομίλου Druckfarben, αποδεικνύει έμπρακτα πως η εταιρεία αποτελεί πρότυπο περιβαλλοντικής υπευθυνότητας και πως έχει καταφέρει μέσα από τις βέλτιστες πρακτικές και επενδύσεις στην πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, να πετύχει πολλούς από τους βιώσιμους στόχους της, συνεισφέροντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.