Ο όμιλος στο πλαίσιο συνεισφοράς στην προσπάθεια περιορισμού μετάδοσης του ιού και σε πλήρη εναρμόνιση με την πολιτική του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον Κορονοϊό (COVID-19), έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή το Σχέδιο Επιχειρησιακής Ετοιμότητας λαμβάνοντας μια σειρά προληπτικών μέτρων για τη θωράκιση της υγείας των εργαζομένων και των συνεργατών του, εξακολουθώντας παράλληλα να προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Η εταιρεία KRAFT PAINTS συνεχίζει να προωθεί ενεργά και δυναμικά τα Πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMA καθώς και τα συστήματα χρωματισμού της KRAFT PAINTS (μέσω του δικτύου εμπορικών συνεργατών της), ακόμα και στις δύσκολες αυτές μέρες, τηρώντας αυστηρά, όλες τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφαλείας, με την ενεργή και καθημερινή παρουσία της στα εργοτάξια και όπου αλλού απαιτείται.

Η ομάδα των έμπειρων μηχανικών μας εξακολουθεί να σας υποστηρίζει τόσο από τεχνικής όσο και από εμπορικής άποψης.

Τα συστήματα ενεργειακής αναβάθμισης BIOCLIMA ,προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60% και ταυτόχρονα μεγάλη ποικιλία κοκομετρίας και χιλιάδες αποχρώσεις από τις βεντάλιες της KRAFT.
Παράλληλα προσφέρονται συστήματα αντιρρηγματικής προστασίας για τις δύσκολες επιφάνειες της κατοικίας σας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο 2105519600 ή 800117700 ή στο paints.orders@druckfarben.gr

Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.
Με υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης εξακολουθούμε να παρακολουθούμε κάθε εξέλιξη για τη διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους.